ВСТУП 1
РОЗДІЛ 1. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ КРАЇН СХІДНОЇ АЗІЇ 4
1.1. Особливості приготування страв японської кухні 4
1.2. Методи і прийоми приготування страв китайської кухні 10
1.3. Особливості приготування страв корейської та монгольської кухонь 16
РОЗДІЛ 2. ОСОБЛИВОСТІ СТРАВ ПІВДЕННОЇ АЗІЇ 21
2.1. Характерні особливості індійської кухні 21
2.2. Особливості страв пакистанської та афганської кухонь 23
РОЗДІЛ 3. СПЕЦИФІКА ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ ПІВДЕННО-СХІДНОЇ АЗІЇ 27
3.1. Технологія приготування страв в'єтнамської та тайської кухонь 27
3.2. Характерні риси страв індонезійської кухні 29
ВИСНОВКИ 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 34
Скачать - Поривняння технологии страв азийських кухонь
Партнер: https://z3.com.ua/
Комментарии
Отправить комментарий