ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та зміст поняття конкурентоспроможність продукції та підприємств 5
1.2 Конкурентні переваги підприємств ресторанного господарства та чинники впливу на них 9
РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАН РЕСТОРАНУ «БАБЕНЕ» 13
2.1. Торгово-виробнича структура підприємства ресторанного господарства, ресурси ресторану 13
Перелік послуг, які надаються даним закладом показано в табл.2.1 13
2.2. Аналіз конкурентних переваг підприємства рестораного господарства 20
РОЗДІЛ ІІІ. РЕЗЕРВИ ПОКРАЩЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ЯК КОНКУРЕНТНА ПЕРЕВАГА РЕСТОРАНУ «БАБЕНЕ» 27
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36
ДОДАТКИ 40
Скачать - Конкурентні переваги ресторанного підприємства: їх властивості, визначення та реалізація
Партнер: https://z3.com.ua/
Комментарии
Отправить комментарий