ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. СУТНІСТЬ ТА ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА В ГАРЯЧОМУ ЦЕХУ ЗРГ 6
1.1. Організація виробництва в гарячому цеху закладу ресторанного господарства 6
1.2. Організація роботи кухарів гарячого цеху 8
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ГАРЯЧОГО ЦЕХУ РЕСТОРАНУ «КОЗАЦЬКИЙ СТАН» 12
2.1. Загальна характеристика ресторану «Козацький стан» 12
2.2. Виробнича програма гарячого цеху ресторану «Козацький стан» 19
2.3. Організація роботи соусного відділення гарячого цеху ресторану «Козацький стан» 28
РОЗДІЛ 3. ПРОПОЗИЦІЇ ПО ВДОСКОНАЛЕННЮ РОБОТИ СОУСНОГО ВІДДІЛЕННЯ ГАРЯЧОГО ЦЕХУ РЕСТОРАНУ «КОЗАЦЬКИЙ СТАН» 33
ВИСНОВКИ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 37
Скачать - Організація роботи горячего цеху(соусне відділення) мережового ресторану
Партнер: https://z3.com.ua/
Комментарии
Отправить комментарий